5.3.09

LA GRAN FESTA !. ASSAIG HOMENATGE. (3)

ALGUNES FELICITACIONS
GRÀCIES !

A tots els amics i companys de festes : GRÀCIES DE TOT COR!


Ens fèreu sentir protagonistes colze a colze amb els autèntics protagonistes que sou vosaltres. Sense la vostra companyia i suport no som res.


Incloem ací (sense citar noms) algunes de les felicitacions que ens heu fet arribar per distints mitjans i que refrenden les que ens vau expressar personalent:

Estimat amic:Solament unes paraules per agrair-vos la invitació i l'extraordinària vetlada que vam passar el darrer dissabte a la filà Aragonesos. Tot va estar molt bé. Un acte simpàtic i ple de records per a molta gent. Magnífic repertori musical. Cal que en gaudiu fins el final.Enhorabona i gràcies per recordar-se'n.


Estimats amics, encara que el dissabte en la fila ja vos vaig felicitar a tots els membres de l'esquadra u per un i dins l'eufòria i l'emotivitat que comporta ( o vaig viure l'any passat en el meu cos ) eixe acte per a vosaltres davant de la proximitat de les festes (
perquè era la vostra posada de llarg ), volia que manifestàreu a tota l'esquadra la meua mes sincera enhorabona perquè va ser un acte emotiu en el qual ens vau fer participes a mes d'un quan realment els protagonistes éreu vosaltres, de veritat vos o vau currar felicitats i " si això vos va posar la pell de gallina no és res amb el que vos ve, primer les entradetes i despres amb l'esclat final del dia 22 ".
Disfruteu al màxim cada minut,
perquè quan passe tot ja valoràreu tot per insignificant que siga.
PER ALCOI , PER SANT JORDI I PER ELS ARAGONESOS
AVANT L'ESQUADRA DEL CAPITA 2009
Un amic i fester Aragones


Jo també em vaig emocionar.
Abraçades i records


http://www.portalfester.com/foro/lectura.asp?messageNo=1&threadID=5181

Enhorabuena a la escuadra de negros del capitán cristiano de la filá Aragonesos,por su blog y por el ensayo tan magnífico que organizó el pasado sábado.Sobre todo el homenaje a las diferentes escuadras de negros que han habido en los Aragonesos, y que fueron formando con la misma marcha que hicieron la escuadra en su día.Que espectáculo el poder ver en directo a los mejores cabos de los Aragonesos con sus respectivas escuadras:Ricardo,Vicent,David,Quinot,Sergi,Saoret,etc.. ENHORABUENA.