3.3.09

LA GRAN FESTA !. ASSAIG HOMENATGE. (1)

PRIMERES FOTOSEls esquadrers us donem les GRÀCIES a tots per estar amb nosaltres. Necessitem la vostra companyia i suport. Desprès del dissabte, com bé suposavem, ja sabem que podem comptar amb tots vosaltres: els nostres amics, els nostres companys de Filà, les nostres famílies,... GRÀCIES !!!Pròximament en el Bloc: les Fotos oficials, Galeria de Personatges, Moments insòlits i més...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Natxo soy Oscar el chico del blog de fiestas ya teneis el enlaze en mi blog y espero q vosotros tambien hagais lo mismo con el mio.
De momento anticipadamente doy la enhorabuena a los escuadreros y al Capitan, espero disfrutar en fiestas de la maravillosa capitania q estais preparando ya q el año pasado fue una excepcional alferecia.
Tambien comentaros que si quereis que ponga alguna noticia relacionada con vosotros o la fila en mi blog no dudeis en decirmelo ya que mi blog aparte de mostrar la historia de las filaes y el como a evolucionado la fiesta tambien sirve para dar noticias relacionadas con las filaes y el mundo de la fiesta y tambien para poner fotos de fiestas y carteles.
Os recuerdo mi blog http://festesdemorosicristiansalcoi.blogspot.com/