11.1.09

Feliç Any 2009: Any d'Esquadra


Amics i amigues, passades les festes de Nadal qué són sobretot molt familiars i emotives estem vivint l'últim hivern que dona pas a la nostra primavera. La primavera del 2009, la de la nostra esquadra, la del capità dels Aragonesos i la que recordarem sempre. És l'hora de disfrutar definitivament, d'estar junts, de celebrar junts, d'explicar-nos totes aquelles coses que ens il·lusionen, que ens fan sentir-nos bé i que ajudaran a que l'èxit de l'esquadra no siga només estètic sinò també emotiu, inoblidable per aquells companys amb els que vas compartit aquell 2009, temps de joia, joventut, idees, brindis i noblesa.

Cada dia del 2009 ha de ser potent per sommiar primer, per recordar desprès.

Ànim i Deus Vult amics!!!

Aquestos dies de Nadal i Reis, hem estat amb els nostres èssers estimats, hem viatjat, hem participat de les festes nadalenques d'Alcoi i moltes més coses. Cadascú recordarà aquestos Nadals per una anècdota sentimental, un momentet "ploronet", un regal alegre o un somriure emocionant d'un fill, un germà o un amic. Però segur que hi ha una idea que tots els esquadrers vam tindre a les 12 h. del dia 31 de desembre: " Feliç Any 2009, l'any de la meua esquadra!" i un penasament, més o menys volàtil, ha anat a parar cap a cada un dels companys.

Servisquen com a exemple Nadalenc les fotos de l'Estrela de la Cavalcada del 2009 guiada pel nostre estimat Cap Batedor: Ramón Cuadros i la felicitat de Joani i Nereida en la neu Alpina de l'estació d'esquí francesa "Morzine-Avoriaz" als peus del Mont -Blanc.